Διακήρυξη διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για το έργο «Εκπόνηση Μελέτης Εφαρμογής για την αντιμετώπιση των υπερβάσεων των συγκεντρώσεων αιωρούμενων σωματιδίων ΑΣ10 στον οικισμό της Θεσσαλονίκης»

Ο Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής (σταθμισμένα κριτήρια),  με σκοπό την επιλογή αναδόχου, για την παροχή υπηρεσιών του έργου  «Εκπόνηση Μελέτης Εφαρμογής για την αντιμετώπιση των υπερβάσεων των συγκεντρώσεων αιωρούμενων σωματιδίων ΑΣ10 στον οικισμό της Θεσσαλονίκης».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των εξήντα χιλιάδων ευρώ (60.000€) μη συμπεριλαμβανομένου  Φ.Π.Α., ήτοι συνολικού ποσού εβδομήντα τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ (74.400€) συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ 24% και θα βαρύνει τις πιστώσεις του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ), και συγκεκριμένα τον πόρο του 0,2% των εσόδων από πλειστηριασμούς  δικαιωμάτων  εκπομπών αερίων θερμοκηπίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν το φάκελο της προσφορά τους, στο πρωτόκολλο του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (OΦΥΠΕKA),  Λεωφ. Μεσογείων 207, Ελληνορώσων 115 25 Αθήνα, το αργότερο μέχρι τις 16/04/2021, ημέρα Παρασκευήκαι ώρα 16:00 που είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών. Προσφορές που κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, είναι εκπρόθεσμες και επιστρέφονται.

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης είναι διαθέσιμο για ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση:

Scroll to Top